Benvolgudes famílies, 

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos a la tercera xerrada en directe (webinar) “L´HEROÏNA DEL SEGLE XXI” a càrrec de Marc Masip, psicòleg expert en addicions a les noves tecnologies. 

Coneixeu els “Among Us”? Us sona la paraula “Fornite”? A les nostres escoles hem fet un sondeig entre l’alumnat de P3 a 4t d’ESO i ens ha sorprès descobrir tot el que saben d’aquests i d’altres jocs des de ben petits.  

I què ens dieu de l’ús del mòbil? A partir de quina edat li podem comprar? Per cert, el saben fer servir? Quantes hores s’hi passen? Cal limitar el temps que passem amb les noves tecnologies? Aquestes i altres preguntes  seran el contingut de la seva xerrada on ens donarà consells pràctics per fer-hi front. 

En Marc Masip ens diu: “El mòbil és l’heroïna del segle XXI i estem en un moment en què no som conscients dels perills que tenen les pantalles. Aquí hi incloc els mòbils, xarxes socials, pornografia o videojocs, i no en som conscients…” 

Estem convençuts i convençudes que aquest 3r webinar serà d’interès per a totes les famílies i educadors o professionals del sector. 

La xerrada tindrà una duració d’una hora, podreu anar fent els vostres comentaris, preguntes o dubtes al llarg de la intervenció del ponent a través del xat i també ens els podeu fer arribar a través del següent  formulari d’inscripció : 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=rqjmpE75Z0udJYYahbrGJIJ0mHjQacJMkmO4x0O221RUMTNDM1ZRUkgwVjlCRkpGWkVRWUZJREc2NS4u 

En farem difusió a través de les xarxes socials i del nostre web on també hi trobareu l’opció per a inscriure-us. La Inscripció estarà oberta fins el dimecres 26/05 a les 15h. 

Salutacions!

Moltes gràcies