Benvolguts/des,

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos al tercer webinar d’aquest curs. El proper dia 4 de maig, a les 19.00h, Pilar Muro, llicenciada i Doctora en Psicologia clínica i de la Salut per la UB, ens ajudarà a reflexionar sobre situacions quotidianes de comunicació amb els nostres fills/es. Parlarem de com és la comunicació a casa, de l’escolta activa en el diàleg, d’allò que diem amb paraules i amb la mirada, de nosaltres com a model referent… a la vegada que ens oferiran recursos per millorar el diàleg amb els nostres fills i filles.

La xerrada tindrà una duració d’uns 45-50 minuts i, com és habitual, tindrem una estona final per a recollir els comentaris, preguntes o dubtes dels participants. En aquesta ocasió la ponent també donarà resposta a les qüestions que ens heu fet arribar a través de l’enquesta que molts de vosaltres heu omplert i que agraïm molt. Acabarem la xerrada a les 20.00h

No us caldrà cap inscripció i si voleu participar-hi, cosa que ens satisfarà molt, tan sols cal que cliqueu aquest enllaç que us obrirà l’aplicació Teams a través de la qual realitzem les sessions virtuals.

Recordeu que també en farem difusió a través de les xarxes socials i del nostre web on també hi trobareu l’opció d’enllaç al webinar.

Dr. Masmitjà Girona